REDKEN Heatcure behandeling voor beschadigd haar

Vaak krijgen we de vraag wat te doen bij beschadigd haar. Onze oplossing hiervoor is de REDKEN Heatcure behandeling! Een salonbehandeling, maar tegelijkertijd ook pure wellness voor het haar.

Hoe werkt het?

We gaan je haar eerst lekker reinigen met een shampoo die de haarschubben openzet, zodat de behandeling dieper in kan werken. Vervolgens brengen we de speciale Heatcure formule in het gewassen, vochtige haar aan. Deze formule is rijk aan proteïnen en voedt het haar van wortel tot in de punten.

Vervolgens gaan we met een speciale tang de proteïne in het haar sealen. De Heatcure Professional tang heeft keramische platen die tot 140 graden kunnen worden verwarmd. Omdat het haar vochtig is, wordt de temperatuur echter teruggebracht naar 70 graden, de juiste temperatuur om te sealen. De verzorgende elementen in de formule dringen diep tot de vezellaag van het haar binnen, waardoor het haar zachter, gevoed en gladder wordt.

Pure wellness voor jou en je haar

De Heatcure formule mag vervolgens meteen uitgespoeld worden. Deze wasbeurt sluiten we af met een heerlijke vitamineshot met een bijpassend geurtje naar keuze (lavendel, rozemarijn of amandelbloesem) die daar mooi op aansluit. Daaroverheen gaat dan een warme handdoek. De vitamime shot wordt gefixeerd en lekker door het gehele haar gemasseerd, zodat deze een aantal wasbeurten in het haar blijft zitten. Tijdens de inwerktijd krijg je bovendien een overheerlijke handmassage: pure wellness!

De REDKEN Heatcure behandeling werkt opbouwend voor het haar. Je beschadigde haar kan dus uiteindelijk helemaal herstellen totdat het weer compleet verzadigd is. De behandeling blijft tot maar liefst 10 wasbeurten zijn werk doen. Thuis kun je met behulp van een zelf verwarmend masker de behandeling nog eens herhalen als je wilt.

Ervaar REDKEN Heatcure!

De REDKEN Heatcure behandeling duurt ongeveer 30 minuten en is verkrijgbaar vanaf €27,50. De houdbaarheid van de vitamineshot is ongeveer 6 wasbehandelingen, duurt 10 min en verkrijgbaar vanaf €17,50. Ervaar het zelf en kies voor een REDKEN Heatcure!

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Meer nieuws