Manowi@ONLY for Men.

Manowi is niet alleen een luxe kapsalon voor vrouwen, ook mannen zijn bij ons van harte welkom! Bovendien staat Marion een keer per maand op zondagmiddag in de winkel van Only for Men in Reusel. Only for Men is een exclusievere kledingzaak, met een topteam en supermooie merken. Een echte beleving voor de man die daar gaat shoppen! Hij kan zich, onder het genot van een hapje en een drankje, van top tot teen (laten) kleden.

Voor een complete look

Mannen gaan doorgaans niet zo vaak shoppen, en als ze dat wel doen nemen ze er vaak niet uitgebreid de tijd voor. Aan ons dus de taak om ervoor te zorgen dat dan ook alles in één middag geregeld kan worden. Iedere laatste zondag van de maand kunnen mannen hun look dan ook helemaal compleet maken met een knip- en/of scheerbeurt door een van de haarspecialisten van Manowi. Twee vliegen in een klap, wat wil je nog meer?!

Maak kans op een kosteloze knipbeurt!

Heb je een bruiloft in het verschiet, of start je binnenkort met een nieuwe job en heb je daarvoor een nieuwe outfit nodig? Of wil je gewoon wat leuks voor jezelf? Kom dan maar eens langs bij Only for Men. Keuze genoeg en als iets niet helemaal goed zit, maken ze het graag ter plekke nog voor je op maat. Geen gedoe dus mannen, maar lekker makkelijk! Op de laatste zondag van de maand mag het Only for Men-team maar liefst 2 Manowi-knipbehandelingen weggeven aan zijn klanten. Dus kom eens shoppen en wie weet ben jij wel de gelukkige die kosteloos in de stoel van Marion terechtkomt!

Wat past bij hem?

Bij Manowi vinden we het fijn om te kijken wie de man in de stoel is, zodat we passende coupe kunnen aanmeten. Niet standaard, maar vanuit de gedachte ‘Wie is deze man en wat past bij hem?’ Een coupe die makkelijk is in onderhoud, want de moderne man gaat, buiten het feit dat hij zich graag verzorgt, toch vaak ook voor een stukje praktisch … De mannen is onze stoel zijn dus verzekerd van een look die past bij zijn persoonlijkheid!

De reacties van onze mannelijke klanten zijn positief. Top om te zien dat deze formule erg goed werkt! We zijn er voorlopig dan ook nog niet klaar mee en staan iedere maand weer met plezier voor de mannen klaar. Iets voor jou? Dan zien we je graag op de laatste zondag van de maand in Reusel.

Tot ziens bij Only for Men!

Only For Men
Lindestraat 30
5541 EL Reusel
OnlyforMen.nl/Reusel

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Meer nieuws