Ultiem ontspannen met een Japanese Head Spa bij Manowi

Ultiem ontspannen

Beleef ultieme rust en sereniteit in de vorm van een unieke Japanese Head Spa. Een bijzondere ervaring die je los van – of in combinatie met – een Manowi Treatment kunt reserveren. De Japanese Head Spa (of Japanse Hoofd Spa) is in Nederland bekend geworden via TikTok. Deze unieke ontspannende én reinigende wellnessbehandeling is te vergelijken met een facial, maar dan voor je hoofdhuid en haar.

Wat houdt een Japanse Head Spa in?

De Head Spa komt voort uit een eeuwenoude Japanse traditie: de hoofd- en haarmassage. In een speciale head spa-bank ervaar je pure ontspanning, door de combinatie van een diepe reiniging van de hoofdhuid, een ontspannende massage en het gebruik van essentiële oliën. Je hoofdhuid wordt verstevigd en de lymfedrainage gestimuleerd, waardoor jij naderhand het gevoel hebt dat je een facelift hebt gekregen! Ook stimuleert de Head Spa-behandeling de drukpunten die rechtstreeks verband houden met verschillende delen van je lichaam, wat resulteert in een gevoel van algeheel welzijn. Bovendien herstelt het de haarschubbenlaag van binnenuit, waardoor jouw beschadigde haar weer gezond wordt. Kortom: pure wellness voor hoofd en haar!

 

Voordelen Head Spa

Niet alleen jijzelf, maar ook je hoofdhuid en haar krijgen een boost. Een Japanese Head Spa biedt verschillende voordelen:

Japanese Head Spa bij Manowi

Kies je voor een Japanese Head Spa bij Manowi, dan kies je écht voor me-time. Marion neemt ruimschoots de tijd om jou een ultieme wellness-ervaring te laten beleven. De treatment begint met een klankschaalsessie waarbij Marion een voor een de 7 hoofdchakra’s langsloopt. Chakra’s zijn energiepunten, die met deze klankschaalsessie worden geactiveerd en geopend. Met visualisaties voel je de ‘slechte energie’ bijna letterlijk uit je stromen en nieuwe energie tot je komen. De rust die je ervaart, laat je helemaal wegzakken in je eigen wereld. Tijdens de behandeling geniet je verder van een kalmerende en reinigende hoofdhuidmassage. Opgebouwde stress wordt zo letterlijk weggespoeld. Het maakt je hoofd in alle opzichten leeg. Na de Japanese Head Spa voel jij je als herboren!

Maak nu je afspraak

Maak nu jouw afspraak voor een Japanese Head Spa. Zelf eens een Japanese Head Spa bij Manowi ervaren? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Meer nieuws