Verwenmoment

Voor de beste haar en hoofdhuid behandelingen stap je bij Manowi binnen.

Luxe kapsalon voor de zelfbewuste vrouw en man

Wil jij ook stralend voor de dag komen? Jezelf zowel van binnen als van buiten top voelen? Met gezond haar dat perfect in model zit? Dan zit je bij Manowi helemaal goed! In mijn salon in het Brabantse Lage Mierde ben ik er namelijk helemaal op gericht om je haar én jou weer te laten stralen!

Meer dan alleen een kapper

Manowi is niet voor niets een luxe kapper. Een behandeling hier gaat verder dan alleen professioneel knippen en kleuren. Wat dacht je van een ontspannende hoofdhuidmassage onder het genot van een kop koffie, of zelfs een wijntje, en heerlijke zoetigheden? Of een unieke proteïnebehandeling, al dan niet gecombineerd met erkende vochtinbrengende verzorgingsproducten? Daar wordt niet alleen je haar blij van, maar jijzelf ook!

Specialist in hoofdhuid, haar én hormonen

Ik ben geen gewone kapster, maar een echte haarspecialist. Niet alleen weet ik alles van haar, maar ben ik gespecialiseerd in haar- en hoofdhuidproblemen. Bij Manowi gun ik jou perfect gezond haar. Door mijn kennis en ervaring weet ik wat goed voor je is. Daarom geef ik altijd een advies dat past bij jouw haar en huid, maar óók bij jou als persoon. Middels geavanceerde apparatuur, technieken en persoonlijke behandelingen help ik jou om je hoofdhuid en haar weer gezond te krijgen.

Plan jij je verwenmoment?

Interesse in een haar- en/of hoofdhuidbehandeling bij Manowi? Maak dan online een afspraak of neem contact met mij op. Liever aan de slag met een complete reset van jouw hormonen? Boek dan een van onze Vitality Treatments!

Tot snel bij Manowi!

Manowi Experience

Exclusieve 1-op-1 Hair Experience

Ben jij een vrouw of man die even de dagelijkse drukte wil ontvluchten en toe is aan een moment van ultieme ontspanning? Die het verdient om een paar uur compleet in de watten te worden gelegd? Boek dan een van de Exclusive Hair Experiences! Deze luxueuze 1-op-1 behandeling is een ultieme beleving voor jou en je haar. Ik sluit speciaal voor jou de deuren van de salon zodat ik alle aandacht voor jou heb. Ervaar het zelf en laat je onderdompelen in luxe en verwennerij. Na deze behandeling voel jij je gegarandeerd als herboren!