Exclusive Hair Treatments

Bij haar . . .

Bij mij … Alleen bij mij kunnen vrouwen terecht voor een unieke 1-op-1 behandeling, de ‘exclusive hair treatments’. Hierbij heb ik echt 100% de aandacht voor degene die voor me in de stoel zit. Je kunt hierbij kiezen uit een Gold, Diamond of Platinum arrangement, net wat jij wil.

Ik heb heel bewust gekozen om te starten met 1-op-1 behandelingen. Ik kwam er namelijk achter dat ik mijn aandacht niet meer op de juiste manier kon doseren. Hierdoor verloor ik te veel de focus op degene in de stoel, en dus verloor ik voor mijn gevoel dat waar het voor mij eigenlijk om gaat: de connectie met mijn klanten.

Exclusief voor jou

Als drukbezette vrouw is het echt zo belangrijk om af en toe voor jezelf te kiezen. Om te investeren in jezelf. In een cadeau voor jou. Op het moment dat je daarvoor kiest bij Manowi, zal ik er alles aan doen om je op je gemak te stellen. Ik sluit hiervoor ook echt de salon, zodat jij je in een oase van rust en ontspanning bevindt. Geen andere mensen, personeel, vertegenwoordigers, geluiden, telefoontjes of andere zaken die doorgaans spelen in een kapsalon. Alle aandacht gaat volledig naar jou …

Waarom? Omdat ik daardoor beter kan luisteren, écht luisteren. Kan horen wat je zegt, écht horen wat jij wil. Wat je behoefte is. Hoe jij je wilt voelen en wat je nodig hebt op dat moment. Omdat ik alleen dan een echt gesprek met je kan hebben. En een diepere ontspanning kan geven tijdens de was- en handmassage. Ik trakteer mijn klanten op een pure wellness beleving, zowel voor je haar als voor je huid. Voor je uiterlijk en je innerlijk.

Is er dan ook nog wel ruimte voor gezelligheid en flauwekul? Ja natuurlijk! Juist dan! Omdat jij volledig kan en mag zijn wie je bent. Tijdens de behandelingen van knippen, kleuren en stylen, wordt er ook lekker gekletst en gelachen. Met een knipoog. Alles mag er ‘gewoon zijn’.

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Pure verwennerij

Mijn missie tussen, voor en na de behandeling is namelijk om jou weer helemaal jou te laten voelen. Om jou weer te laten stralen, je ‘sexyness’ terug te brengen. Ik wil je niet veranderen, want je hoeft niet te veranderen. Ik wil alleen het allerbeste halen uit jou.

Zelf kom ik uit een horecafamilie, dus een lekker wijntje op z’n tijd hoort erbij. Ook tijdens de behandeling. Niet voor mij, wel voor jou ;-). Of wat dacht je van een gezonde smoothie, verse muntthee of heerlijk koffietje? En wees maar niet bang, tijdens de behandeling laat ik je ook niet verhongeren. We werken samen met de omliggende horecabedrijven en de Vershof bij ons naast de deur, dus dat zit wel goed. Van een zoete lekkernij tot mijn befaamde croque Manowi of een kaasplankje, ik maak het met alle liefde voor je klaar. Wil je liever een schaaltje kwark met vers fruit en cruesly? No problem! Ik leg je volledig in de watten! Omdat ik oprecht wil dat jij je terwijl je bij mij bent, nergens druk om hoeft te maken.

Maatwerk traject  

We gaan een traject aan samen waarbij een diagnose gesteld wordt. Op basis van die gegevens maken we een behandelplan. Soms is dit gericht op haarverbetering en soms is het een metamorfose of haartransformatie. Ook beiden kunnen we meenemen in de trajecten.

Maar wel stap voor stap. Ik kies voor lange termijn, duurzaamheid en kwaliteit. Niet alles kan in een keer. We groeien samen ergens naar toe en leren elkaar steeds beter kennen. Zo kom ik er ook iedere keer opnieuw achter wat nu het beste is voor jou en wat het beste bij je past.

Zo krijgen we steeds meer vertrouwen in elkaar, zodat jij ook steeds meer jij wordt. Van binnen en van buiten. Een welkome wisselwerking.

Be-YOU-tiful. Omdat je het waard bent.

Meer weten? Kijk dan even naar de Hair Experience of neem even contact met me op. Ik vertel je er graag alles over!

Liefs Marion

Meer nieuws