Word jij onze nieuwe collega?

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Ben jij de nieuwe haarspecialist van Haarmode Manowi?

Teamwork, zelfontwikkeling, groei, wilskracht en doorzettingsvermogen… Zomaar een greep uit de kenmerken waar een haarspecialist bij Manowi aan moet voldoen. Werken bij Manowi is namelijk niet zomaar werken bij een luxe kapsalon, het is veel meer dan dat.

Bij ons draait het echt om connectie maken met de mannen en vrouwen in de stoel. Als haarspecialist weet jij natuurlijk alles te vertellen over wat goed is voor hun haar, maar ook voel jij hen goed aan op persoonlijk vlak. Natuurlijk moeten je kappersvaardigheden ruim voldoende zijn, maar dat is niet het belangrijkste. Je bent namelijk nooit te oud om te leren! En leren is wat je iedere dag weer doet bij Manowi, zowel professioneel als persoonlijk …

 

Wat ga je doen?
Als haarspecialist bij Manowi houd jij je dagelijks bezig met knippen, kleuren & stylen. Maar geef je ook advies m.b.t. haarproblemen, verwen je onze gasten met een hoofd-en handmassage en begeleid je onze stagaires.

Wat vragen wij van jou?
Ons team bestaat uit vrouwen die echte specialisten zijn binnen hun vakgebied. Dat vragen we ook van jou. Jij hebt minimaal 5 jaar ervaring en vindt het tof om deze kennis en ervaring nog verder uit te breiden. Jij gaat graag de uitdaging aan om nieuwe dingen te leren en staat open voor personal coaching en groei. Daarnaast voel jij je aangesproken door de eerdergenoemde kenmerken. Verder ben je een open persoonlijkheid met goede communicatieve vaardigheden.

Over Manowi
Haarmode Manowi is niet alleen een luxe kapsalon waar je terecht kunt voor knippen en kleuren, het is ook de place to be als je te maken hebt met haarproblemen en hoofdhuidproblemen. Wij staan voor innovatie, verandering en groei. Het beste halen uit elkaar, onszelf en uit onze klanten, als deskundige hoofdhuid- en haarspecialisten. Dit alles in een omgeving van rust en harmonie, met enkel de beste producten voor hoofdhuid en haar.

Onze missie? Om zelfverzekerde mannen en vrouwen het beste uit zichzelf te laten halen, om bij te kunnen dragen aan een krachtige uitstraling. Zodat vrouwen zich weer op en top vrouw voelen, en mannen zich weer über mannelijk. Manowi ‘brings back sexyness!’

Solliciteer nu!
Toe aan een nieuwe uitdaging binnen jouw kapperscarrière? Zie jij het wel zitten om te werken bij een luxe kapsalon die out-of-the-box durft te denken, en waar persoonlijke groei en ontwikkeling van zowel het personeel als de klant vooropstaan? Reageer dan nu!

Stuur je motivatie inclusief cv uiterlijk 18-07-2019 naar info@haarmodemanowi.nl. Voor meer informatie kun je bellen naar 013 – 509 18 68 en vragen naar Marion.

Meer nieuws