Trends 2021

Ben jij ook benieuwd wat de nieuwe trends zijn voor de lente/zomer van 2021? Lees dan snel verder!

Tegenwoordig is eigenlijk niks meer te gek. Daarom hebben wij hieronder enkele trends gekozen die wij zelf het leukst vinden én waarvan wij denken dat ze onze klanten ook aanspreken. We zijn dan ook benieuwd naar jouw voorkeur(en)!

Color 2021

Met de kleuren blijven we ook dit (voor)jaar in de balayage-stijl, maar nu ligt het accent meer op de contouren. Voor de zomer is de trendkleur blond, van warm (koper/karamel) blond tot asblond. Maar ook pasteltinten zijn helemaal hot! Wat we ook veel zien, zijn meerdere kleuren in het haar, zowel in lang als kort haar. Gedurfd en hip!

Dames kapsels

Deze zomer voert een pony de boventoon, ook als je kort(er) haar hebt. Veel lagen bovenop voor veel volume, is ook helemaal hot deze zomer. In kort haar zie je kleurverschillen die meer schaduw en diepte in het haar brengen.

De bobline is al langer een trend en ook deze zomer niet meer weg te denken! Van een nonchalant opgeknipte bob, die met de krultang/styltang is gestyled, tot een strakke bob oftewel lob genoemd: alles kan en mag!

(3 foto’s bobline)

Ook de Pixie-look is nog altijd populair, van super pittig kort tot een disconnectie in het haar: onder kort en de bovenlagen langer.

Heren kapsels

Natuurlijk vergeten we de mannen niet! Voor de heren gaan de kapsels dit jaar van lang naar kort. Of je nu een nonchalante look of een stoere look wilt, voor iedere man is er wel een kapsel dat bij hem past.

Een lekker korte en strakke look met een korte contour aan de voorpartij, langere bovenlagen of zelfs een totaal langere look: allemaal helemaal hot dit jaar!

En, zit er een leuke coupe of kleur voor jou bij?

Wil je weten of een van deze trends voor jou mogelijk is of wil je een afspraak hiervoor maken? Bel: 013-5091868 of mail naar info@haarmodemanowi.nl

Meer nieuws