Natulique Anti-hairloss supplementen:

Anti haarverlies en hoe werkt het?

Een belangrijke oorzaak van haaruitval is DHT (dihydrotestosteron).

Dit wordt van nature in het lichaam geproduceerd doordat testosteron zich omzet in DHT. Het zorgt voor de ontwikkeling van onder andere lichaamsbeharing, spiergroei en een zwaardere stem en komt zowel bij mannen als vrouwen voor. 

Hoe kan het dat dit hormoon zorgt voor haaruitval? 

Dat komt doordat het DHT hormoon zich kan gaan hechten aan de androgeenreceptoren op de haarzakjes. Dit alleen hoeft niet perse voor een probleem te zorgen. Helaas is het bij iedereen genetisch bepaald hoe je haar hierop reageert. De één is heel gevoelig voor het hormoon en zal daardoor veel sneller haaruitval ervaren dan de ander. 

Stress kan ook een factor zijn voor haaruitval, waardoor de bloedvaten zich vernauwen en de bloedtoevoer tijdelijk wordt beïnvloed, waardoor het haar gaat uitvallen. 

(Foto 69)

Het Natulique Anti-haaruitval systeem vergemakkelijkt de effectieve communicatie van cellen door ze bij elkaar te houden om effecten van DHT te voorkomen.

Bovendien verhoogt het Anti-hairloss systeem de bloedtoevoer naar de hoofdhuid, waardoor de huid en de follikels goed worden gevoed voor een verhoogde haargroei en sterker, gezonder haar en hoofdhuid.

Terwijl het serum, shampoo en conditioner tegen haaruitval de bloedtoevoer naar de cuticula bevorderen en de hoofdhuid voeden, zorgt het supplement tegen haaruitval ervoor dat het bloed de essentiële vitaminen levert. In feite de bouwsteen voor een gezonde hoofdhuid om het haar te bevorderen groei en haaruitval tegen te gaan. 

De Anti-hairloss supplementen voeden dunner wordend haar en bevorderen de groei van bestaand haar van binnenuit. De supplementen zijn zacht, smaakvol, makkelijk kauwbaar en zijn individueel en hygiënisch  verpakt. 

Het is klinisch bewezen dat stimulerend haargroeimiddel de haarzakjes effectief stimuleert. Elk doosje bevat 60 gummies met verfijnde fruitsmaak. Daarnaast zijn de supplementen:

• Zonder suiker

• Glutenvrij

• Lactose-vrij

• Vrij van conserveringsmiddelen

• Vrij van kunstmatige kleurstoffen

• Vrij van kunstmatige smaakstoffen. 

Een vitamine voor haargroei!

Vitamine A:

Nodig om je haar gehydrateerd en gezond te houden.

Vitamine C:

Maakt collageen aan en helpt veroudering van je haar te voorkomen.

Riboflavine

Activeert vitamine B6 en niacine, belangrijk voor de haargroei.

Niacine

Brengt zuurstof en voedingstoffen naar de haarzakjes.

Biotine

Verbetert de kwaliteit en dikte van je haar en geeft glans.

Zink

Belangrijk voor de groei en herstel van haarweefsel.

Koper:

Helpt de haargroei te regenereren en maakt bestaand haar dikker.

Selenium:

Versterkt de haarzakjes om haargroei te stimuleren. 

In het najaar en voorjaar heb je altijd al wat meer last van haaruitval, dit komt omdat je haar in de zomer en winter in een rustfase zit en het haar vasthoudt. In het voorjaar en najaar laten deze haren los en heb je dus meer last van haaruitval. 

Per dag verlies je zo’n 60-100 haren en dit is normaal. 

Heb je het idee dat je meer haar verliest? Zit je borstel/kam vol met haar, zit het douchputje verstopt met je haar? Maak dan een afspraak bij Manowi voor een adviesgesprek, dan kunnen we met je meekijken wat er aan de hand is en wat we er aan kunnen doen.

Liefs Team Manowi.

Meer nieuws