Exclusieve haar
Arrangementen

Boek nu je exclusieve arrangement bij Manowi, maak een keuze uit een van onze pakketten en neem contact met ons op

Gold

Eenmalig

€ 250,-

3 maanden

€ 800,-

12 maanden

€ 2500,-

Diamond

Eenmalig

€ 350,-

3 maanden

€ 950,-

12 maanden

€ 3500,-

Platinum

Prijs op aanvraag

Japanse Head Spa

Beleef ultieme rust en sereniteit in de vorm van een unieke Japanse Head Spa. Een bijzondere ervaring die je los van – of in combinatie met – een Manowi Treatment kunt reserveren. De Head Spa komt voort uit een eeuwenoude Japanse traditie: de hoofd- en haarmassage. In een speciale head spa-bank ervaar je pure ontspanning Door de combinatie van een diepe reiniging van de hoofdhuid, een ontspannende massage en het gebruik van essentiële oliën. Je hoofdhuid wordt verstevigd en de lymfedrainage gestimuleerd, waardoor jij naderhand het gevoel hebt dat je een facelift hebt gekregen! Ook stimuleert de Head Spa-behandeling de drukpunten die rechtstreeks verband houden met verschillende delen van je lichaam, wat resulteert in een gevoel van algeheel welzijn. Bovendien herstelt het de haarschubbenlaag van binnenuit, waardoor jouw beschadigde haar weer gezond wordt. Pure wellness voor hoofd en haar!

De ultieme relaxbeleving bij
jouw eigen prive kapper

Kortom: de Exclusive Hair Experiences zijn verwennerij ten top. Of je nu kiest voor Gold, Diamond of Platinum; jij en je haar zullen stralen als nooit tevoren!

Gun jij jezelf ook zo’n ultieme relaxbeleving en wil je ook naar buiten lopen als een powervrouw (of man!)? Maak dan snel een afspraak . Kom je liever met vriend(inn)en, je moeder en/of je broer/zus? Ook dat kan! Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Heerlijk ontspannen naar de kapper! Marijke
Lees verder
Echt anders dan bij andere kappers, ervaar je bij Manowi rust en persoonlijkheid. Bij binnenkomst krijg je gelijk wat lekkers en wordt je haar lekker gewassen om vervolgens met een mooi haar de deur uit te gaan. Een absolute aanrader is de Japanse Head Spa. Zo rustgevend!
Heel dankbaar!Lisanne
Lees verder
Na de zwangerschap heb ik enorm last gekregen van haaruitval. Samen met marion ben ik een traject in gegaan om mijn haar van binnenuit te verbeteren. Met de goede producten en tips van Marion is het nu al vele malen beter en heb ik weer meer zelfvertrouwen. Heel dankbaar!
Vorige
Volgende
Manowi-03