Haartrend najaar/winter 2020-2021

De nieuwe kleurtrends dit najaar/winter zijn de kleuren koffie/cappuccino tinten:

Dit zijn warmere kleuren gemixt met koelere tinten.

Het balayage effect of diepe aanzet blijft deze winter, waardoor je geen zichtbare uitgroei krijg als je de basistint dichtbij je eigen natuurkleur houdt.

Sunkissed look:

Een techniek die je ook veel terug gaat zien in het najaar zijn de sunkissed look.

Waar vooral het accent op de contouren gelegd word.

 Zoals je ook kunt zien is de bobline weer helemaal terug, maar dan in een modern jasje gestoken. Lange lagen en/of net iets opgeknipt voor meer volume, style deze met een grove krultang of styl het met een styltang en je hebt een glamour effect.  

Qua lang haar kapsel zijn lagen en een scheiding in het haar weer helemaal hot.

Het haar mag er mooi gestyled en glanzend uitzien, wat je kunt bereiken met een krultang/styltang. Heel belangrijk is ook om je haren te beschermen tegen de hitte van de fohn/styltang/krultang.

De pillow proof van Redken is ideaal voor halflang en lang haar omdat deze niet alleen je haar beschermt tot 230 graden, maar ook het haar sneller laat drogen. Na het stylen wil je glans en verzorging, hiervoor gebruik je de Argan oil van Redken. Deze olie geeft glans en hydrateert het haar.

Ook bij de korte coupe is een nieuwe trend!

Dit najaar wordt het accent op de lok/pony gelegd. een langere lok of korte piekerige pony is helemaal hot bij kort haar.

Meer nieuws