Corona update 2

Lieve mensen,

We waren gisteren met ons team lekker samen aan het sparren, aan ’t bijsturen, gezellig maken en hygiënisch schoonmaken van onze salon. Ook waren we aan het bedenken op welke manier we jullie nog beter kunnen bijstaan.

We missen jullie ontzettend en voor ons mag alles weer vlug gaan lopen.

Na alle video calls, verfkitjes en afhaal van producten hebben we toch weer de behoefte aan fysiek contact.  Maar dat gaat helaas nog niet gebeuren.
Mensen écht, uit de grond van ons hart, wat kunnen we voor jullie doen? Laat het ons weten. We zijn er voor jullie!

Ons toegewijd team staat klaar en we proberen op alle mogelijke manieren bij te dragen aan een zo goed mogelijke verzorging van uw haren.

We zijn samen aan het bekijken hoe we het beste invulling kunnen gaan geven op het moment dat de deuren weer open gaan. We hebben een bellijst gemaakt waarbij diegene die we als eerste hebben moeten afbellen, bovenaan staat.  Ook hebben we arrangementen en abonnementen lopen die daarbij als eerste uiteraard aan de beurt komen.

Mocht u graag op onze bellijst komen, laat het ons weten.
Onze salon zal tzt open zijn van dinsdag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 23.00 uur. En op zaterdag van 08.00 uur tot 18.00 uur. Ook zal de salon op maandagavond open gaan van 18.00 uur tot 23.00 uur. Simone zal deze avond draaien en u wordt dan geholpen tegen een gereduceerd tarief.

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Wij willen jullie bedanken voor de lieve woorden, gesprekken en kaartjes die we hebben ontvangen. Dat geeft ons steun en vertrouwen dat we samen deze situatie gaan overwinnen.

Om meer duidelijkheid te krijgen over wat u van ons verwacht, hebben we een enquête gemaakt.  Wij willen u vragen om deze enquête in te vullen. Het kost u drie minuten.

Via deze link komt u bij de enquête.
https://www.survio.com/survey/d/O6F5Y1V1J9Q4L2D9J

Het wachtwoord is Manowi2020.

Na het invullen van de enquête maakt u kans op een product uit onze salon.

Bedankt voor de medewerking!

Meer nieuws