Ondernemers in het zonnetje

Ondernemers opgelet: nog 3 vrije plaatsen!

Op 20 januari organiseerde Haarmode Manowi en Braintraining Profs (www.braintrainingprofs.nl) een tof en fijn dagdeel voor ondernemers waarin je jezelf in het zonnetje gezet kunt voelen.

Haarmode Manowi is gericht op authentieke presentatie van jouw personality als ondernemer. Met je haarcoupe wel te verstaan! Naast de perfecte hoofdpresentatie word je bij Manowi als ondernemer in de watten gelegd met goed eten, goed drinken, goede gesprekken, en een vooruit geplande jaaragenda, waardoor er op alle belangrijke momenten in jouw jaar tijd is gepland voor je. Goed leren zakelijk verleiden met je persoon-like-heid? Welkom bij Haarmode Manowi.

Braintraining Profs is een praktijk voor businesscoaching & braintraining voor ondernemers en ondernemende mensen. Wij katalyseren menselijke topprestaties, zodat jij als ondernemer zodoende stressvrij en zo scherp als een bos uien door het ondernemerslandschap kunt bewegen. Wat werkt/ werkt niet in je business? Leer straightforward verantwoordelijkheid te nemen voor je bedrijf en je leven. Praktisch en actiegericht in het hier en nu.

Kosteloos tweeënhalf uur durend programma in wisselende volgorde:

  • De ondernemersleefstijl: succesvol, overwerkt, competent & angstig (15 min presentatie).
  • Second opinion voor je verleiderskapsel (persoonlijk).
  • Je zakelijk verleiden factor (15 min presentatie).
  • Hoofdhuidmassage a la Manowi (persoonlijk).
  • Get your trash straight braintraining (15 min hersentraining demo – persoonlijk).

Vanuit het idee ‘je haar goed, je hoofd goed, je dag goed!’, werken wij samen om je een leuke & interessante middag voor te schotelen, waarin je naast een relaxende hoofdmassage na je braintraining, nog eens naar huis gaat met persoonlijke tips & tricks voor je haar én je onderneming. Kortom: geen omkijken meer naar je hoofd. Wij zorgen voor lekker eten en drinken. Geniet van een zondags moment waarin alles mag en niets moet samen met een select gezelschap andere ondernemers.

We hebben nog 3 vrije plaatsen deze dag: 2x in de ochtend (10-13 uur) en 1x in de middag (14-17 uur) Vraag om een uitnodiging door een mail te sturen naar marion@haarmodemanowi.nl

Ben je nu net te laat of komt het je niet goed uit? Vanwege de vele geïnteresseerden zal dit event in het voorjaar zeker nog een keer terug komen. Dus hou onze pagina in de gaten!

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Meer nieuws