Dermabrasie: dé behandeling voor een stralende hoofdhuid

 

Heb je last van haaruitval en/of vet haar? Dan kan dit veroorzaakt worden doordat je hoofdhuid verstopt zit met talgophopingen en schilfers. Daardoor verliest een haar bewegingsruimte, waardoor deze kan afbreken.

Als de hoofdhuid verstopt zit, kan het ook zijn dat van binnenuit niet genoeg voeding naar de haarzakjes gaat. Iets wat vaak een hormonale oorzaak heeft.

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Een gezonde hoofdhuid in 3 stappen

Dermabrasion Treatment, oftewel een dermabrasie behandeling, is een anti-aging behandeling om de hoofdhuid te regenereren en revitaliseren. Met een dermabrasie behandeling wordt je hoofdhuid ‘gescrubt’ en zo helemaal schoongemaakt. Het opgehoopte vuil en residu op de hoofdhuid wordt verwijderd, waardoor deze weer gezond wordt (stap 1). Daarna wordt de hoofdhuid gereinigd met een shampoo die precies af is gesteld op jouw hoofdhuid en haar.

Omdat de hoofdhuid nu schoon is en ook wat dunner, moet deze weer geoptimaliseerd en gehydrateerd (gevoed) worden. Dat doen we in stap 2, met een hoofdhuid conditioner. Daarna gaan we in stap 3 de bloedsomloop stimuleren. Dit zorgt ervoor dat er weer genoeg voeding van binnenuit naar de haarzaakjes gaat.

Heb je last van een jeukende hoofdhuid, haarverlies of schilfers? Dan is het aan te raden om eens een vrijblijvende hoofduitanalyse te laten doen om te kijken wat er aan de hand is. Maak hiervoor een afspraak in onze salon!

Heatcure en Rescue behandelingen

Zoals we in ons blog over haaruitval al aangaven, is het goed om in eerste instantie goed voor het lichaam te zorgen, zodat je van binnenuit de juiste voedingstoffen binnenkrijgt. Maar wat kun je nog meer doen om haaruitval tegen te gaan?

Je haar is opgebouwd uit proteïne en vocht. Als die 2 elementen ontbreken of er een tekort aan is, dan is het goed om te zorgen dat beide weer op peil worden gebracht. Proteïne geeft het haar body en stevigheid en zorgt dus voor sterk haar. Dit kun je van binnenuit aanvullen, maar wij kunnen je daar ook een handje bij helpen. Met onze salonbehandelingen zoals Heatcure of Rescue brengen wij proteïne terug in het haar.

Let wel: dit zijn cosmetische behandelingen en deze was je er weer uit. Je kan het herstel van je haar thuis verder ondersteunen door het haar met de juiste producten te blijven behandelen totdat het volledig hersteld is.

Meer weten over een van onze behandelingen? Bel dan even of loop eens binnen in onze salon. De koffie staat klaar!

Liefs,

Marion

Meer nieuws