Haarproblemen

Haar- en/of hoofdhuidproblemen zijn niet alleen vervelend, vaak hebben ze ook een negatieve uitwerking op je zelfvertrouwen.

Haar- en hoofdhuidproblematiek

Haar- en/of hoofdhuidproblemen zijn niet alleen vervelend, vaak hebben ze ook een negatieve uitwerking op je zelfvertrouwen. Maar laat je niet afschepen met de reactie dat ‘er niks meer aan te doen is’! Jouw haar- en/of hoofdhuidproblemen hoeven je echt niet te belemmeren in je dagelijkse doen en laten. Er bestaan voor alle haarproblemen passende oplossingen. In de loop der jaren heb ik me ontwikkeld tot een rasechte haarspecialist die weet wat ze doet. Mijn missie is om jou, je haar én je hoofdhuid weer te laten stralen!

Gezond haar van binnen én van buiten

‘Zoveel mensen, zoveel haarproblemen’. Dat lijkt misschien een beetje overdreven, maar wat veel mensen zich niet realiseren, is dat mooi, gezond haar geen gegeven is. Ieder mens is anders en dat geldt ook voor je haren. Ieder haartype heeft bovendien een andere verzorging nodig. Met een haaranalyse bepalen we daarom eerst de oorzaak van je haarproblemen. Van daaruit kijken we wat het beste bij jouw hoofdhuid en haar past.

Mogelijke oorzaken van hoofdhuid- en haarproblemen

 • Medicijngebruik

  Het gebruik van sommige medicijnen kan leiden tot haaruitval. Wanneer medicijnen haaruitval tot gevolg kunnen hebben, dient dit vermeld te staan op de bijsluiter. Haaruitval door medicatie uit zich in de vorm van enkele kale plekken tot volledige uitval van het haar. Zowel bij mannen als vrouwen komt dit vaker voor…

  Medicijngebruik
 • Kaalheid bij vrouwen

  De nachtmerrie van iedere vrouw is wel dat ze haar haren verliest. Toch komt kaalheid bij vrouwen meer voor dan je denkt. Maar liefst 40% van de vrouwen merkt na haar veertigste dat haar haar dunner wordt.

  Kaalheid bij vrouwen
 • Hoofdhuidproblemen

  Helaas is niet iedereen gezegend met een gezonde hoofdhuid. Zowel bij mannen als vrouwen komen hoofdhuidproblemen geregeld voor. Deze problemen zorgen vaak voor ongemak en onzekerheid.

  Hoofdhuidproblemen
 • Haarproblemen door leef- en eetgewoontes

  Dat ongezonde voeding is slecht voor lichaam en geest, dat weet je vast wel. Maar toch is het bij velen nog niet bekend dat voeding ook invloed kan hebben op je haar.

  Haarproblemen door leef- en eetgewoontes

Manowi, jouw haar- en hoofdhuidspecialist

Tijdens een haar- en hoofdhuidanalyse kijken we naar de conditie van jouw haar en hoofdhuid. Daarnaast nemen we ook jouw mentale gezondheid eens onder de loep. Want gezond haar komt van binnenuit. Na een grondige analyse stellen we samen een behandelplan op, compleet afgestemd op jouw haar- en/of hoofdhuidproblemen. Met de combinatie van vitaliteitscoaching en haar- en/of hoofdhuidbehandelingen op maat zorgen we ervoor dat je weer kunt genieten. Van je haar, maar vooral van jezelf.